Új hozzászólás Aktív témák

  • fatal`

    titán

    válasz Sk8erPeter #19653 üzenetére

    Egy ugyanolyan kategóriájú asztali gépnél.

    Tehát: Egy i7 mobil cpu közelében nincs egy asztali i7-nek (ugyanaz a sorozat) és ez ugyanúgy igaz bármelyik kategóriára. És akkor még az áráról nem is beszéltem.

    "Ez az érv úgy, ahogy van, nem igaz. Saját esetemből indulok ki, semmi gondom nincs a driver supporttal."

    GPU driver support többnyire lószar. Meg van, amikor úgy kell vadászni, hogy egyáltalán az adott rendszerhez legyen driver.

    Linuxról nem is beszélve, úgy kell keresgélni melyik notebook működik rendesen (bár ma már egyre több).

    Persze én is a saját szemszögömből nézem a dolgokat. Ha valaki nem játszik, akár ki is válthatja. Bár akkor is kell mellé monitor, egér meg bill, mert anélkül programozni sztem hosszútávon szenvedés.

    Egy SSD + 1 HDD pedig kevés. :) SSD nélkül meg tuti nem vennék már laptopot sem (nem feltétlen gyárilag, de ODD helyére mindenképpen kellene, azt amúgysem használom semmire, desktop gépemben nincs is).

    Az én szemszögemből a notebook egy tökéletes kiegészítő az asztali gép mellé (akár ez a régi, 4 éves "ócskavas" is), de nekem nem tudná kiváltani a desktop gépet.

    Na, de abbahagytam az offolást, mert ennek már az Operához 0 köze van. Ahhoz annak van köze, hogy a 15 hiába gyorsabb az új configon, ha egyszer még a Chrome is többet tud, akkor minek használnám?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák