Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #19651 üzenetére

    "Az Extension API-nál milyen hiányosságokra gondolsz?"

    Például: [link]

    (#19652) hunfatal: "Az említett 18"-os "laptop"-nak pedig semmi értelmét nem látom. Hordozni normálisan nem lehet, akkor meg minek?"

    Út közben nem érdekel, ha tényleg annyira fontos az azonnali hozzáférés (pl. tőzsdei adatok, időjárás, emailek, vagy hasonlók) arra egy okosteló is megfelel, ami még egy tablettől is kisebb, miután pedig megérkeztem A pontból B-be, kényelmesen lepakolom (asztalra, nem ölbe, ágyhuzatra és hasonló gyilkos felhasználói módok). 5 kiló cipelésébe meg nem halok bele még kézben sem, de hátizsákkal még annyira sem.

    "Kevés tárhely (a rackek elég megbízhatatlanok),"

    Clevo laptopokba 3db HDD mehet (asszem 2TB a legnagyobb) + egy mSATA-s SSD (abból meg 512 giga). Ezen hol nem férsz el?

    "lassabb" Ezért kell az mSATA-s SSD. De lehet bele kérni 7200-as fordulatszámú vinyót is, meg Seagate Momentus-t is. Igaz, Raptorral még nem láttam laptopot. :D De SSD mellett vinyón úgyis csak fájlokat tárol az ember.

    "szarabb driver support" - Ezért kell normálisan saját igényeidre építeni nem mindenféle előregyártott brand gép, előregyártott driverekkel.

    "játékra meg a legtöbb laptop alkalmatlan. Amelyik mégis, az 5x annyiba kerül, mint egy erős asztali config." - Én nem szoktam játszani, de ezért mondtam, hogy egy normális Clevo laptopot (úgy értem Core i7 Extreme, 32 GB Hyper-V DDR3, Nvidia GeForce GTX 770M (3.0GB) (akár még SLI-t is kérhetsz)) már megúszol 800 ezer HUF körül. (Viszonyításképp hasonló konfig Alienware-nál vagy MacBooknál (bár utóbbinál nincs 18") másfél millió körül van.

    "Na, de abbahagytam az offolást, mert ennek már az Operához 0 köze van."

    Dehogynem. Épp arról beszélgetünk, hogy milyen konfig kell az Opera 15 kompromisszummentes futtatásához. Egy GTX 770M-mel valószínűleg a WebGL-es halak is kurva gyorsan úsznak. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák