Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz brd #23060 üzenetére

    Na várjál, de most te a Chrome-ról beszélsz, vagy a Blink-motoros, új Operáról? Mert nagyon nem mindegy, és a hsz.-edben némi keveredést véltem felfedezni... :) Az új Opera nem Chrome, még ha ugyanaz a motor is pöfög benne.
    Például bookmarkok relatíve normális, hierarchikus rendezhetősége meg van valósítva Chrome-ban, az ostoba új Operában nincsen, és nem is lesz ([ez itt a cenzúra helye]).
    Az "URL halványítás kikapcsolása" pedig már a mostani stabil (!), 21.0.1432.67 verzióban sem probléma, mivel a "Show advanced settings" bekattintása után a "Show full URL in combined search and address bar" opció engedélyezésével a teljes URL látszik. Chrome-ban meg nem is volt ilyen probléma. (Vagy volt még valamikor az őskorban, csak nem találkoztam vele/nem emlékszem rá.)

    A jelszavakkal kapcsolatos problémára érdemes bevetni dqdb Portable Passwords-ét.

    Amúgy félre ne érts, a Prestós Operából nyilván itt mindannyiunknak hiányzik egy csomó feature, de arra voltam kíváncsi, hogy a mostani, Blinkes Operát mitől tartod jobbnak a Chrome-nál, mert szerintem egyelőre még ahhoz képest is bőven van mit behoznia, még ha azok a dolgok jobbak is az új Operában, amiket imént írtam. Hiszen azt írtad, hogy már most jobb. De mi az, ami miatt "sokkal jobb"? Az előző hsz.-edben (amire most reagáltam) nem találtam erre indoklást, inkább némi kavarodást. :)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák