Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #23793 üzenetére

    Néhány saját tapasztalat a roboform-mal

    Az importált O12 jelszavak kezelését kézzel helyre kell tenni, mert http:// kód nélküli elmentett címnél nem kínál kitöltésre adatot. Beírva a http hiányzó kódot már működik a kitöltés.

    A könyvjelzők "adatbázis" tárolása nevetséges. Adatbázis????? nem is ismer ilyet. Egy az egyben IE típusú 100...600 byte-os kis fájlokban mapparendszerben kódolva tárolja az elmentett elemeket. Lényegében kódolva tárolja a .url fájlokat. Emiatt a könyvjelző névben pont ugyanazok a karakterek nem szerepelhetnek, melyek a fájlok neveiben sem.

    A könyvjelzők szinkronizálása fel és le irányban is iszonyatosan lassú. Kicsit szerkesztgettem, áthelyezgettem benne csoportosan a könyvjelzőket, de mikor észrevettem mit művel, inkább kikapcsoltam ezen időre az auto szinkronizálást. /20-30 KB/sec 8k könyvjelző szinkronizálása több, mint egy óra volt és a csoportos pakolgatáskor is ugyanezt játszotta :F /

    Jó pár könyvjelzőt nem vett át, bár ezek végeredményben jelentéktelenek voltak és ha jól vettem észre pont olyan speckó karaktereket tartalmaztak, melyek nem lehetnek a fájlnevekben.

    Szóval az O12 adatok importálása a roboform néminemű maradisága miatt problémás lehet.

    Ha nem kell importálgatni vagy kis számú elemet kell csak, akkor kézzel előszerkesztve szépen át tudja venni az adatokat. A jegyzeteket mindenképpen kézzel kell átemelni. Na ezzel lesz még dolgom, mert ezt hagytam utoljára.
    Egyelőre a könyvjelzőkkel bíbelődtem, mivel az volt a nagyobb munka

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák