Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #6445 üzenetére

    Tyű, jó hosszú érvelés a bugok mellett

    Ha valamit kivesézek, akkor az ki van vesézve. :DDD

    De itt miért szinte csak Google cuccokról beszélsz?

    Mert azokat használom napi szinten. De beszélhetnék a Live-ról is (Skydrive például, vagy a Spaces-ben nem lehet blogot írni, meg pár "apróság". A freemailből is csak a szimpla megy, iwiw féle oldalakat nem használok, de hallomásból tudom, hogy azokkal is akad gond bőven.

    Egyébként kipróbáltam ezt a villanylekapcsolós dolgot (Turn down the lights), amiről írtál, az már azóta működik.

    Ezeket mind jelentettem az Operának, lehet, hogy a browser.js-ben javították némelyiket. De az is lehet, hogy a Google volt, mert például a videólejátszáskor a keresősuggestion Chrome-ban is bugos volt. Na meg YouTube-nál van mégegy, ha lejátszási listát játszok le fullscreen-ben (több videót egyszerre), akkor nem vált át automatikusan a következő videóra. Nekem kell letennem kisképernyőbe a videót, aztán manuálisan elindítani. Pár napja épp egy kis "prezentációt" tartottam szűk haveri körbe, aztán hogyismondjam, égő volt, hogy az agyondícsért Opera "még ezt sem tudta". :(

    A "köztes" megoldás, amit javasoltál, tényleg bevált!

    Arra azért figyelj, hogy a query ne legyen túl hosszú, mert a benne lévő szavakra (nem csak regexp illeszkedéskor) 404-et fog dobni.
    Tehát mivel benne van a query-ben, hogy "search", így ha beírod a címsorba, hogy "arc", akkor 404-et dob.

    mert számomra még mindig ez a legjobb és legkönnyebben kezelhető böngésző, amivel találkoztam.

    Én is így vagyok, de sajnos néha-néha próbálgatva a többit is (Chrome, Firefox) valahogy egyre jobban azt veszem észre, hogy ez az előny erősen csökken. Már az IE8 is kezd használható lenni. Az AdBlock-ja még kezdetleges és körülményesen kezelhető, a search providers a halálom (mé' nem lehet semmit manuálisan csinálni, mé nézi hülyének a júzert az MS?) a tabokat még kicsit lassan nyitja, de memóriafogyasztásban, sebességben és indulási sebességben egész jól teljesít.
    Operában meg eddig kb a 10-ben ami megvalósult az az M2 HTML szerkesztés (amit még 3 éve értékeltem volna, azóta már a webmailek fejlődtek annyit, hogy az emberek 90%-a nem is használ mailklienst), lesz egy beépített naptár (ami személy szerint szintén hidegen hagy, lévén 1 kattintás a Windows tálcára és ott van a naptár, ha meg saját bejegyzésekkel online kell, akkor Google Calendar bookmarklet), + a távoli jövőben majd Carakan és kicsit hamarabb talán OpenGL 3D. Eközben a Chrome nemsokára hivatalosan bejelenti az extensions API-t, és készül a FF Next is. Vagy szerinted ok nélkül gondolom, hogy Operáék maguk alatt vágják a fát? :Y

Új hozzászólás Aktív témák