Új hozzászólás Aktív témák

  • unknownerror

    tag

    Üdv!

    Lenne egy kisebb kérdésem:

    Van egy vezetékes, proxys netem, amin sstp vpn-nel netezek. De a netet egy régebbi netgear router osztja szét, amiben nincs vpn kliens.
    Ezért arra gondoltam, hogy a fő gépen, ami csatlakozik vpn-nel az internetre, létrehozok egy másik vpn kapcsolatot, amivel összekapcsolom a belső hálózaton levő gépeket, és a fő gépen osztom a netet a belső vpn kapcsolatra. Így minden gépen "teljes értékű" internet lenne.

    A telefonom miatt pptp-re esett a választásom. A következő a gondom: létrehozom a bejövő kapcsolatot(win8pro), csatlakoznék a telefonommal rá, de állandóan hibás felhasználónév, vagy jelszóval szétkapcsol. Először azt hittem, hogy csak elírtam, de pofonegyszerű jelszónál is kidob, szóval más lehet a gond. Egy pillanatra felvillan a hálózati adaptereknél, hogy 1 bejövő kapcsolat, de azonnal el is tűnik.

    Illetve jó egyáltalán a pptp erre? Vagy nem is jó az egész ötlet? Most a laptopom osztja wifin az sstp-vpnt, de a router sokkal erősebb.
    A router adott, nézelődtem hozzá egyedi fw-t, ami tudná az sstp kapcsolatot, de eddig nem találtam(ddwrt,openwrt nem támogatja).

Új hozzászólás Aktív témák