Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz AtHoS #8986 üzenetére

    Bocs, ha amatőrök a problémáim, de

    Bepróbálkoztam a trade-eléssel.
    poe.trade oldalon rákerestem a választott buildban [link] írt páncélra. Találtam is egyet belőle a szükséges színű lyukakkal 6 linkest. 7 exaltedet írt árra. Na de mi is az az exalted :F

    Találtam egy mankót a megoldáshoz [link] (mivel összefoglaló nem full kezdőknek készülhetett és nincs erre utaló magyarázat a kereskedésnél :F ), így gondolom exalted orb-ról lenne szó. Na ilyet még nem láttam a játékban.

    Az oldalon lévő calculator viszont adta az ötletet, hogy más currency-kből esetleg összejöhetne, de ugye ehhez kellene egy közelítőleg naprakész calculator verzió.

    Ahogy az utolsó hsz-okból sikerült kihámoznom 80 chaos orb környékén van most 1 exalted orb. Hát 5 chaos orb-om van mindössze, de van 200+ orb of alteration, stb... de nincs hozzá váltási infóm, így nekiálltam keresni a tradekeresőn alap cuccok között hasonló lyukszámú és linkkel rendelkező páncélt. Találtam is értelmesebbet 1 chaos orb áron.
    Itt nyomtam egyet PM-re, majd kiderítettem mit kell érteni IGN alatt és írtam a hirdetőnek (bár egy héttel ezelőtt rakta fel, szóval sok reményt nem fűzök hozzá, de hátha... úgyis első próbálkozás, lássuk mi hogy működik), viszont ahogy rányomtam a submit gombra átdobott a pathofexile oldal compose private message részre ezzel a hibaüzenettel: "Duplicate submission token has expired. Please submit the form again." Persze elküldött PM-ek között nem szerepel, ellenben a trade oldalon az üzenet küldő gomb fölött ez olvasható: "Ignore the error you'll get on the next page, edit the message and press "Submit" button there."

    Ok, figyelmen kívül hagyom a hibaüzenetet, de itt is rá kell nyomni a Submit gombra? Én nem nyomtam rá, bár ha jól belegondolok a trade oldal csak "előkészíti" az üzenetet és az átdobott oldalon kellene véglegesíteni. :F
    Jó lenne tudni, hogy célba ért valóban az üzenetem vagy fölösleges várnom a jelentkezésre? (CET 15h-24h időszakot adtam meg online-ra)

    Chate-en tiltottam a global és trade részt, mert soloban eléggé zavaró volt a folyamatosan futó 6 soros hirdetések. Whisper engedélyezve van, gondolom így látnom kellene majd, ha rámír az eladó (ha! rámír)

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák