Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz M_AND_Ms #63049 üzenetére

    Ezzel egyet kell értenem. Aki az "Annyival mész amennyivel jólesik" elv szerint közlekedik, hát... balesetveszély forrása lehet, mert úgy is lesznek, akik előznek. Persze akadnak vadbarmok, akik akkor is csakazért is előznek, ha 130-al mész sima főúton, ahol 90-el lehetne, de ha meg 60-al vagy 70-el, akkor lényegesen többen fognak beérni, majd előzni, ami mindig magában hordozza a balesetveszélyt.

    Én sem szoktam száguldozni, ha nem muszáj, ha épp üres az út, akkor van, hogy beállok 70-80-ra oszt' jó'van (főleg, ha gyerekek elaludtak útközben és ráérünk odaérni), de ha látom, hogy jönnek mögöttem és csak azért ér utol/tol le mindenki, mert nem 90-el megyek, akkor azért gyorsítok.

    Szerintem messze veszélyesebb az, amikor valaki így tötymörög az úton, mint ha megy a max. megengedettel vagy akár egy icipicit felette...

    És most egy közhely, de ha még Suzuki is az előttem sétálgató autó és kalapos a sofőr, akkor duplán kapaszkodok a kormányba, sőt még a feleségemet is megkérem, hogy markoljon bele ő is :DDD :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák