Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz Djroberto #63119 üzenetére

    A jobbra tartással egy kétsávos úton nem sokra mész, ha az alapból nem túl széles. Többsévoson természetesen kötelező.
    Amikor hetvennel megy, persze, hagyja, hogy megelőzd, de te se erőltesd az előzést, ha nem biztonságos.

    Nem mellesleg nem csak a lassan menőket előzik, hanem ha 90 körül mész egy bármilyen úton, elég sok barom szokott 100-150 között utolérni és letolni.

    Hogy ki miért siet, ahhoz persze, hogy semmi közöm, nem is érdekel ebből kifolyólag. Siessen szabályosan és biztonságosan.

    @HoldChore : Te valamit nagyon keversz, semmi ilyet nem írtam. Csak arról van szó az egész beszélgetésben, hogy legyen szíves mindenki a szabályokat betartva vezetni, mert azok nem csak mindenkire vonatkoznak, hanem a legtöbb esetben azért is vannak, hogy legalábbis nagyjából minden közlekedő biztonságban legyen.
    Az oktatódnak gartulálok. A 200+ lóerős kocsi meg azért kell, hogy nagyobb eséllyel ne kelljen sokat operálni a delikvenst, elég lesz a halottaskocsi...

    @szunya és djroberto : Van, akinek nem kell naponta autózni. Azért kimehetünk az útra?
    Pesten, ahol bonyolultabb a közlekedés, meg persze, hogy bizonytalanabb az ember, mert nem ismeri. Milyen érdekes! Ha ismerné, mint a tenyerét, akkor nyilván nem lenne bizonytalan. Hogy te ismered, neked jó, de attól még semmi nem jogosít fel arra, hogy szabálytalankodj adott esetben.
    De mondok jobbat, csak raliversenyzők mehessenek ki az útra, mi meg maradhatunk otthon? Vagy csak F1 pilóták?
    Fent pont erről beszéltem, hogy a közlekedésbe nagyon sokféle embert és járművet be kell illeszteni, nem lehet mindent erőből megoldani.

    @PRDzsolesz : Hátulról csattanva mindenképp te leszel a hibás... Relatív gyorshajtás, követési távolság be nem tartása gumiszabályt rád húzzák, és csók.
    Még akkor is ez van, ha az illető teremtett balesetveszélyes helyzetet.

    "Tiszteljük egymást az utakon, mindenkit haza várnak"
    Ez igaz!

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák