Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    válasz ZoFe #2957 üzenetére

    Azért emlegeti mindenki a mandulaműtét, mert ''azokon a napokon'' :) Orbán és csapata minden fórumon ezt nyomta. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy mandulaműtét ma is soxázezer HUF, viszont azt nem kell kifizetni, mert a tébé állja. Éppen ezért volt demagógia részükről, hogy ezzel jöttek, hiszen ez nyilvánvalóan csak ijesztgetésre volt jó. Ugyanígy butaság azzal jönni, hogy most a nagyon idézőjelesen ''ingyenes'' egészségügyben mennyi a hálapénz meg a többi, mert hogy épp a Fidesz ellenfelei érveltek korábban azzal, hogy többek között azért kell az egészségügyi reform, hogy a dokik annyit keressenek, hogy ne kelljen hálapénz. A magánklinikákkal sem érdemes példálózni, mert oda nyilvánvalóan az megy, akinek nem számít, hogy mire mennyit fizet ki. (Ismerek ilyen személyeket, ismerem a működésüket.)
    Ha elolvasod az egészségügyi terveket, sehol sem szerepelt az benne, hogy az ilyen jellegű műtétekért fizetni kell majd. Csupa olyan volt benne, hogy aki fizet, az a járulékos, kiegészítő szolgáltatásokban kap többet, jobbat (külön szoba, jobb kaja, tévé, net, etc.), de maga a műtét mindenkinek a tébéje alapján lesz fizetve.

    Természetesen arra a vádra nincs válaszom, hogy ''na de ezek az anyjukat is eladnák két forintért, úgyhogy biztosan hazudnak, és majd ki kell fizetni a 270 eFt-ot'', mivel ez alapvetően nem racionális vád, hanem egyszerű vallási kirohanás.

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Aktív témák