Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Drizzt #17807 üzenetére

    "PC-n kb. az egyetlen értékelhető dolog az elmúlt években a Diablo3 volt" Én meg x360-at adtam el mert amióta a Kinect kijött nem volt rá normális játék, ami meg igen az mind multicím volt és jött pc-re is. Egy kivétel van: GTA5, azt nagyon sajnálom.
    Most az új konzoloknál megint az van hogy nézd meg a bejelentéseket: 80 %-uk multicím, új Batman, Assasin, Watch Dogs, Titanfall és lehet sorolni. Most nincs annyi exkluzív konzolokra még, xbox one-nál is csak picit jobb a helyzet Titanfall miatt. De ez személyfüggő kinél milyen játékok játszanak vásárlás kedvet keltő szerepet, ps4-nél pl ezt a second srácot én kíváncsian vártam, de ez nem az a szint ami nekem bejön.
    Elnézve milyen géped van hülyeség lenne most konzolt venni ha eddig kibírtad, legalább az E3 játékkiállítást várd meg mert ott tuti domborít mind a két konzol új címekkel is, meg konkrét megjelenési dátumokkal is. Nálam ott dől el lesz-e konzol, ha marad ez az 1-2 exkluzív per év, akkor tök felesleges, inkább pc-be ölöm a pénzt ami halkan teszi a dolgát és így is úgy ott lesz a nappalimban (htpc).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák