Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Bad Pritt #235537 üzenetére

    Péntek délutánom "érdekes" volt. Nem tudom olvastad e?! [link] Ez volt az első eset amikor mérgelődtem. Aztán este már jobb volt. Voltak jó meccsek. De az igazán durva az csak szombat este jött. Leültem játszani, és 5-6 nyert meccs zsinórban. Aznap este minden meccset nyertem. Jól is esett, ki is léptem és elmentem sorozatozni. Nem kisértettem a sorsot.

    Viszont ez, hogy téged ennnyiszer lőttek le a csapattársaid, ezt nem értem. Lejátszottam már 189 meccset. És előfordult velem is persze, de abszolút nem jellemző. Ez pech akkor. Én is 0-ról indultam itt konzolon. Newcomer-től, de engem nem TK-ztak. Konkrétan egy esetre emlékszek most így, amiről írtam itt is.

    Egyébként meg nem élvezem felhőtlenül természetesen. De abszolút nem látom olyan borusnak a helyzetet, mint ahogy sokan ti látjátok. Ahogy magasabb szintre jutok, mint ha kevesebb is lenne a sok hülye. Hétvégén esténként 120-170+-os játékosokkal játszottam. Egy kettőt meg szoktam nézni a meccs előtt, és magasabb szintűek nálam jóval. És a meccsek színvonala is emelkedik. Vannak nem rossz IQ (mármint nem az operátor) playek, okos dolgok. Én is néha csinálok szép dolgokat. És ha tényleg annyira borzasztó lenne minden, akkorén sem tudnék fejlődni. [link] (Vigil 1.58-as K/D, arra büszke vagyok. Az már pure roamplay.)

    De egyébként ettől féltem, és valahol tudtam. Ez új belépőként halál. Szinte mindenkit elriaszt ez a sok faszság. Sajnos meg is értem. :( Lehet nekem szerencsém volt, vagy sokkal toleránsabb vagyok, nem tudom..

    Szerk.: Elvileg a leaver-ekre jön majd egy súlyosabb büntetés lassan. A Year 5-bejelentésekor említették. És nekem az a legnagyobb bajom.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák