Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    Már ha szóba jöttek a Hidden gem játékok, a Hollow Knight után megint csak sikerült egy ilyenbe akadnom, ez pedig nem más mint a Battle Chasers.
    Ez egy körökre osztott harcrendszerrel operáló rpg. A történet nem az erőssége a játéknak, de szódával elmegy. Képregény szerű átvezetőkkel van megspékelve. 6 karakterünk lehet, számomra néha nagyon nehéz volt döntenem melyik 3 legyen a csapatban, mert mind baromi szimpatikus volt. Rengeteg egyedi skillel rendelkeznek. A játék lelke a harcrendszere, nagyon rég játszottam ilyen jó körökre osztott harcrendszerrel. Zseniális, kellő taktikát, gondolkodást igényel.
    A játék egy szigeten fog játszódni, itt fogunk elszórva szörnyekkel összefutni. A történet mindig egy-egy dungeonba fog minket kalauzolni, itt még magasabb szintű kihívással kell majd szembenéznünk, illetve a legvégén a bossokal is. Lehetőség lesz fegyvereket, páncélokat gyártani, enchantolni, horgászni, vadászatokat elvállalni, ahol brutálisan nehéz dögöket kell elintézni, van alkímia, aréna stb. Rengeteg titok, recept, kincs található a játékban. A dungeonokban kisebb puzzle feladatokat is meg kell majd oldani. Ezeknek a dungeonoknak a teljesítése minimum 1-2 órát vesz majd igénybe. A dungeonok 3 nehézségi foka van, ezeket mi választjuk ki. Értelemszerűen minél nehezebb annál jobb a loot és az xp is!
    A karaktereknél 5 féle tárgy lehet, fegyver, páncél, gyűrű, talizmán. A Diablohóz hasonlóan különböző ritkaságúak egyszerűtől a legendásig. Zene rendben van, nekem a grafika is nagyon tetszett, főleg a képregény stílus. Részemről erősen ajánlott játék, aki kedveli a körökre osztott, taktikát, a gondolkodást igényló harcrendszert ne habozzon, mert ebben a kategóriában az egyik legjobb ez a játék. A játék kipörgetése nálam 36 órát vett igénybe.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák