Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Bad Pritt #245269 üzenetére

    Igazad lehet. Nem is akarok vitatkozni, nem tudom, hogy a Creative director mennyire szól bele az írásba.
    De sokkal komplexebb ez az Assassins Creed hanyatlás, mint egy CDirector lelépése. És itt a hanyatlást nem kell annyira negatívnak értelmezni, mint amilyennek hangzik. (Persze használhattam volna más szót, de azése')

    Igazából az megkérdőjelezhetetlen, hogy az Ubisoft évek óta csúszik le a lejtőn. Ennek rengeteg oka, hozadéka, és vonzata van. Ezt idén látták be végre ők is.

    Egyszer jó lenne egy nagy levegővétellel összeszednem a gondolataimat a stúdióról. A LSD-s E3-as prezentációktól kezdve, a downgrading botrányok, a Vivendi felvásárlás elöl való menekülésen át, az idióta vezetésig. De túl nagy falatt lenne. És igazából ez a cég nálam ma azt jelképezi, ami anno (és még most is) az EA. Az EA az évek alatt kicsit feljött, az Ubi meg oda süllyedt. Így az EA = Ubisoft nekem. Egyik se a sátán kutyája, de komolyan nem veszem őket. Max néha meglepnek, de ez elég ritka.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák