Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz VTom #248301 üzenetére

    Halál egyszerűen? Dark Souls + Diablo = Nioh. Ebben a játékban sokkal jobban a looton van a hangsúly, mint a stílus többi szereplőjének, mert gyakorlatilag ömlik a loot, craft-olsz, gyűjtöd a kovácsoláshoz szükséges anyagokat stb. Arról nem is beszélve, hogy nagyon mély harcrendszere van. 3 stance között tudsz váltogatni low, mid, high és mindegyikhez külön támadási animációk (kombók) tartoznak, sőt, még testre is lehet szabni hogy melyiket akarod használni a buildedben. Ezt még jobban megspékeli az, hogy a 9 közelharci és 3 távolsági fegyver van a játékban. Twitteren írták is, hogy a jövőbeli DLC-vel majd jön egy vagy több új fegyver is, de jelenleg nem tudják mi, mert eléggé úgy érzik hogy kimaxolták a dolgot. Ilyen kategóriák vannak: Sword, Dual Sword, Spear, Axe és Hammer, Kusarigama (láncos kasza), Odachi (bazi nagy kard/katana), Tonfa, Hatchet (duó fejsze), Switchglaive (kétkezes kasza, ami Bloodborne-osan át tud alakulni más formába). Meg még a 3 távolsági: Bow, Rifle, Hand Cannon.
    Ezen kívül van még mágia (Onmyo) és Ninjutsu skill tree is, ahol eléggé hasznos dolgok vannak még azoknak is, akik nem ezen két irányba specializálódnak. Pl protection, steel, elemental resistance talizmánok.

    Gyönyörű a felhozatal és még ezt bővíteni akarják... Oké. Nekem az első is iszonyatosan tetszett, de a folytatás bőven felé lépett. Egy dolgot viszont le kell hogy írjak: A kezdeti halálok ne riasszanak el senkit! Idővel megtanulja az ember a játék logikáját, az ellenfelek mozdulatait és kevesebbszer fog meghalni. Pont tegnap mentem vissza egy 50-60 szinttel alattam lévő küldetésbe és lehet akkorát csaptam mint egy ház, de az ellenfelek is szép mennyiségű hp-t letudtak csapni. Picit meg is lepődtem, hogy mekkorát baxnak. :DDD
    A lényeg hogy a halál a játék része. Trial and error alapján szépen lássan beletanul az ember. Kapkodni, sietni, greedy-nek lenni sosem kifizetődő.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák