Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Én is matek ellenes vagyok, megútáltatták mára.
    Munka mellett, család mellett vágtam bele 40éves fejjel a BGE gazdinfó képzésbe. mára megvan egyetlen matek híján minden tárgyam, szakdoga elfogadva, 5-ösre jelölve, és úgy néz ki, nem lesz meg a diploma, mert még egy lehetőségem van. Viszont képtelenség egy tárgyban lenyomni ezt a matek2-t.
    Mikor megkérdeztem a tanártól, hogy ha az utolsó esti vizsgafelkészítőn 5 feladatot tudunk megoldani 4 óra alatt, akkor vizsgán 90perc alatt 6 feladatot miért várnak el, azon belül is még abc részek, valójában 10 feladat.
    És ha a statra lehetett vinni a képletgyűjteményt, akkor itt miért kell fejből tudni 50 képletet? a képlet nem puska, ha hülye vagy, képlettel se megy. De ha fejből a képletet elbaszod, akkor elment az elején az egész.
    Rajtam kívűl is többen feladták, volt aki ugyanígy járt, de ő már elhasználta a 6 lehetőségét, megszűnt a tanulói jogviszonya.

    Kérdem én, már az iskola megkezdésekor programoztam 20 éve, most is, a szakdogámat körbemutogattk a karon, hogy valaki egy komplett rendszerről ír, amit ő írt, és közel 100 eladott példányban használják, és nem valami kitalált baromságról ír, vagy az "sap bevezetése gipszjakab kft-nél" megy.
    De ez van, ha nem tudok fejből kettősintegrált, akkor alkalmatlan vagyok. (egy tárgyban a másodfokú diffegyenletek, a kettős integrál, és a teljes valszám)

    Nem arról van szó, hogy mindenkiből legyen diplomás, aki segghülye az is, de el tudok képzelni olyan eseteket, ahol némi kedvezménnyel megfelelhet(ne) valaki a végén.
    420ponttal felvételiztem, állami ösztöndíjas képzésen voltam, azt hittem könnyebb lesz.

    Majd átjelentkezek valami más intézménybe, ahol beszámítanak legtöbb kreditet, és meglátjuk. Dunaújvárosba járt egy ismerősöm, szintén gazdinfó, összesen 5 matekjuk volt, nekünk 8 a stattal együtt.
    Logikát kellene tanítani, tervezést, hibakeresést, git/svn alapokat, de azokat hiába keresed egyetemen. Olyan felszínesen karcolták meg az informatikát, hogy csak na.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák