Új hozzászólás Aktív témák

  • Arcanus

    aktív tag

    válasz dobragab #1005 üzenetére

    Ez alapján a KitKat 15%, míg a Lollipop vagy felette lévő készülékek 75%+-t birtokolnak és ez csak nőni fog. Egyébként a fejlesztés legelején dőlt el, hogy Lollipop lesz, így nem kell a style, ikonok, animációkat megosztani, valamint későbbiekben sokkal könnyebb fejleszteni apró finomításokat.

    Megjegyzés: mivel a PH design-t fog újítani, ezért sok helyen újra kell írni az alkalmazást, emiatt nem is hiszem, hogy élesben kiadjuk a váltás előtt. Ha vált, alkalmazunk mindent, majd kimegy élesben. Addigra a fenti 75+% is nőni fog, a KitKat részesedése pedig csökkenni.

    Ne érts félre, ha gondolod nyugodtan portold vissza és itt elérhetővé tesszük az apk-t, de a fő ág Lollipop vagy felettit fog célozni, és élesben is az lesz kiadva.

    Oldman2:
    Design kérdés, de az egyszerű gond az, ha a név alatti sorszám túl hosszú, és a név rövid, akkor simán átcsúszik a másik alá:

    Pel > Pelda2
    1122334 12333123

    Azt pedig, hogy a fenti illeszkedjen az alsó részhez vagy fordítva, nem könnyű megoldani (vagy még nem jöttem rá a könnyű megoldásra). Vagy a fenti rácsúszós példa lesz, ha megfelel a nagyérdeműnek.

    aprokaroka87:
    A topik összefoglalóba bele tettem. Lényeg, hogy teljesen anonym, és csak alapvető információkat küld el az app: mit nyitsz meg (topik cím, szekció), bejelentkezés (sikeres/sikertelen), stb. Mint mondtam anonim, így nem lehet azonosítani a felhasználót/készüléket. (ha jobban érdekel, akkor ezt nézd meg, ezt használja az app)

Új hozzászólás Aktív témák