Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz st3v3np3t3r #3513 üzenetére

    "ha ennyit sajnáltok a fejlesztőtől..."
    Ez azért nem ilyen egyszerű. A tartalmat a PH állítja elő és szolgáltatja, amiért jelenleg az appon keresztül semmilyen haszna bevétele nincs, ellenben másnak hozza a pénzt. Ha holnaptól duplán fognak megjelenni benne a reklámok, akkor az itt olvasgató néhány emberen kívül mindenki azt a következtetést fogja levonni, hogy amint a PH "felkarolta" az appot, azóta használhatatlan, mert többet kell a reklámokat nézni mint amennyit valójában használhatod, előtte bezzeg jó volt, szóval ez is a PH hibája.

    A következő sorokat meg már inkább csak OFF-ban írom, mert eddig nem követtem az app fejlődését, így lehet tévedek, ha így lenne akkor sorry! Szóval ha jól értem a közelmúltban valaki átvette a fejlesztést az eredeti csapattól, és lényegében beletolta a neki bevételt termelő reklámokat egy olyan alkalmazásba, amit gyakorlatilag készen kapott valakitől további fejlesztésre.

    Aztán nekem még furcsa, hogy az illető itt jelen sincs. Ne legyen igazam, mert ha már Parci is kész felkarolni az appot, és ilyen sokan használjátok, akkor nyilván ami mindenkinek jó azt én is támogatom, de nekem inkább tűnik a jelenlegi fejlesztő részéről anyagi érdeknek, mint bármiféle közösségi munkának, és félek, hogy a jogos elvárások hallatán inkább kukázza majd az egész projektet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák