Új hozzászólás Aktív témák

  • st3v3np3t3r

    veterán

    válasz Fall-N #3521 üzenetére

    Még mindig nem érted a lényeget. Tulajdonképpen van az ország legnépszerűbb mobilos, PC-s lapcsaládja, amely saját költségén állítja elő a tartalmat. Ezért azzal fizet az ember, hogy vannak reklámok az oldalon vagy előfizet prémium funkciókra.
    de értem...

    Volt egy prodzsekt, hogy a fórumot könnyebb legyen használni. Ezért egy petákot sem kért a fejlesztője, mert ez egy hobbi prodzsekt volt, amit a szabadidejében csinált. Saját döntéséből abbahagyta, de a végén meghagyta a lehetőséget, hogy folytassa valaki ha akarja.
    Anno hobbi projekt volt,már nem az... változnak az idők...
    Ez a valaki megkapta készen a programot és a tartalmat a PH-n keresztül, de támogatást kér úgy, hogy az eredeti tartalomszolgáltató ebből nem lát semmit, sőt a bevételi forrását ellehetetleníti. Szerinted ebbe mi a korrekt?
    erre írtam a javaslatot,sőt kettőt is...hogy mindenki jól járjon, de persze neked az se tetszett mert reklám,reklám,reklám...
    Ott a PayPal aki akarta volna az úgyis támogatta volna. Aki nem akarja az meg úgyis blokkolja, vagy kiszedni lucky patcherrel a reklámot.
    igaz,ezzel egyet értek...
    Ahogyszámoltad, ebből hű de nagy bevétel nem származik. Akkor minek erőltetni a reklámot? A támogatás senki szemét nem szúrta volna ...
    ki a kicsit nem becsüli,nagyot nem érdemli...
    És csak hogy tudd az eredeti fejlesztő Arcanusnak sem tetszett az ötlet (reklám és fizetős opció), sem a PH!-nak. Csak pár embernek akinek mindegy csak működjön, mert neki így az önző érdeke miatt kényelmes.
    Arcanus megírta Discordon, reklám ide vagy oda,örül hogy valaki felkarolta az appot....

    ha az kell nektek, szűnjön meg a jelenlegi app, és legyen valaki aki full ingyen ugyan ilyen lelkesedéssel szoc alapon csinálja... utána meg az lesz a baj,hogy mikor lesznek már javítva a hibák... majd...

    ez a "ha sapka van rajtad az a baj,ha nincs az a baj"... mert ha reklámos az a baj, ha szocalapú az a baj...

    itt van egy hibamentes "kész" app... sírtok a pár filléres reklámok miatt... az miből lesz hogy a jelenlegi felesztések eltűnnek, és ugyan onnan indul esetleg az új app,ahol Aecanus abbahagyta? mondjuk úgy, visszakülditek az appot a középkorba, pár nyanvadt reklám miatt...a mobilos oldalon is csak 2 laptagon van reklám,a többin nincs...ha visszamegy minden apphasználó a mobilos reklámmentes felületre,az mitől lesz jobb a lapcsaládnak?

    éd akik reklámblokkoló személyes dns-t használnak a telefonjukon? azzal is bukik a ph,sokkal többet mint az appal... sőt,tuti a pc-s verzión is sokan blokkolják a ph-s reklámokat... "mert tolakodó és erőszakosak"... azok ellen hogy kíván fellépni a PH?

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

Új hozzászólás Aktív témák