Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz Parci #5932 üzenetére

    Én is aggódok. Már jó ideje, hogy egyszer ez lesz. Az utolsó mondataid után meg aztán végképp - mondhatni - pánikba estem.
    Szeretném leszögezni, hogy az elmondottak alapján abszolút (meg)érthető amit írsz. És nyilván sok mindent nem lát(hat)ok, valamint nem érthetem a döntések hátterét (hiszen nem rám tartozik). Azt is elfogadom, hogy mindenre nincs elég erőforrás ezért prioritások vannak.
    Ugyanakkor "felhasználói oldalról" egy szigorúan szubjektív vélemény (nem tudom mennyire vagyok vele egyedül) : számomra az alkalmazás musthave kategória. Akkor is ha van reszponzív felület. Elismerem, hogy rengeteg energiát feccöltetek bele, de akkor is. Volt néha egy-két nap amikor az app nem működött és ilyenkor pont úgy voltam a PH-val mint a többi weboldallal: ha nagyon kell valami infó akkor felnézek, megkeresem amire szükségem aztán csukom be; viszont folyamatos figyelemmel követésre számomra egy weblap teljesen alkalmatlan (nem csak erről a lapcsaládra gondolok, hanem minden weboldallal így vagyok), ha néhány napig/hétig nincs szükségem semmire, akkor eszembe sem jut weboldalt megnyitni. Az alkalmazás fényévekkel kényelmesebb, teljesen más felhasználói élmény, össze sem tudom számolni ezzel naponta hányszor "nézek fel". Nem is értem (ismét kiemelném: szubjektív vélemény) miként vannak belőve a prioritások, hogy manapság amikor kb. már a sarki hentesnek is van alkalmazása az ország egyik vezető IT portáljának nincs. Pedig mindenki számára az lenne a legtutibb, ha egy hivatalos appot tudnánk használni (akár prémium tagságihoz kötve), én már jó ideje várom az erről szóló bejelentést, mert egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ilyen ne legyen!
    Nyilván nem csak rajtatok múlik a dolog, de
    - meg lehetne egyezni a jelenlegi fejlesztővel
    - vagy az eredeti készítővel, Arcanus-szal, hátha most már van ideje tovább vinni a dolgot
    - vagy keresni egy harmadik személyt/csapatot, aki nektek dolgozva az eredeti kódot felhasználva vagy akár teljesen 0-ról kezdve készíti el az alkalmazást.
    Igen, ehhez erőforrások szükségesek, de az itt olvasottak alapján nekem úgy tűnik megéri a dolog...
    Summa summarum: legyetek szívesek oldjátok meg valahogy, hogy legyen alkalmazás (olyan formában ami nektek is megfelel, akár belső akár külső fejlesztéssel)! Sokat tanultam/tanulok a lapcsaládról és a fórumról (amit ha időm engedi nyilván próbálok viszonozni is), szeretném ha ez továbbra is így maradna és a PH nem csak egy weboldal lenne a többi között! :R

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák