Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz vargata #10893 üzenetére

    https://www.asuswebstorage.com ( ~54.99/év 1TB, de szinte mindig van valami akció. Csak beregisztrálsz az ingyenes fiókra. Itt kipróbálhatod hogyan néz ki a felület milyen lassú a fel/letöltés, stb... A WEB-es felületen néha kapsz egy kis üzenet, hogy most akciósan mennyiért vásárolhatsz nagyobb tárhelyet. Most "2TB 79.98$/1 year" akció van. Nekem legutóbb16.99$ volt egy évre 1TB. Sajna a HBS3 nem ismeri mint felhős tárhely.
    De ugye a Qnap is most kezdett saját felhőt szolgáltatni. 60$/év 1TB-ra nem is rossz ajánlat.

    TS133 a TS233 egylemezes kiadása. Nekem TS233 van. Ezzel mindent elmondtam :D
    Vagy mégsem? Egyéni ficam kérdése, hogy kinek melyik és miért jön be.
    Pl. Jól hangzik, hogy az Asustore-nak 2.5Gbites LAN csatlakozója van, de hogy valóban kihasználhasd a sebességét, le kell cserélned a routered/switchet, és minden vezetékes eszközödbe új hálókártya kellene.
    Szóval tudok "ellene" is érvelni, bár tény, hogy ilyen szempontból sokkal jövőállóbb. A hozzávaló eszközök árai is kezdenek csökkenni, egy 5portos eszközt már 30k környékén is megkapsz.

    A Synology meg ugye eleve drágább, mint az azonos HW-el szerelt másik kettő. Biztos megéri a felárat a software-e? Abból a szempontból, tényleg jobb lehet, hogy konzervatívabban (lassan) fejlesztik, így több hibát is kiszűrnek. Mind a Qnap, mind az Asustore is belefutott már olyan súlyosabb biztonsági hibába, amit a hackerek tömegesen ki is használtak

    A TS133 azért is jó választás lenne a részedre, mert egy másik Qnapról mentenél rá, gördülékenyebben megy majd a mentés beállítása. Lásd a pillanatképeket is tárolhatod a másik NAS-on.

    Neked kell eldönteni, és nem az alapján, hogy én mit választanék.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák