Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz Gadgetfan_ #1846 üzenetére

    A töltős kérdésre azt mondanám, hogy elméletileg kompatibilis és nem kéne gond legyen, de azok alapján amit eddig olvastam nem javasolnám. Ez is egyfajta gyorstöltésnek számit amiről sejtjük, hogy nem tesz jót az akku élettartamának. Szóval a helyedben maradnék a normál max 1A-s toltőnél iPhone esetén.

    A másik dolgok amiket itt olvastam:
    - Lötyög a power gomb. Ugye nem arról az 1/10-ed milliméteres lötyögésről beszéltek amit kb a hangerőgombok és jóformán minden létező gomb (minden létező eszközön) produkál? Nálam csak annyi van, szerintem egyáltalán nem zavaró (mondjuk én az eredeti bőrtokban hordom ami elfedi, mindenkinek tudom ajánlani, bár kicsit drágácska).
    - Home gomb hangos. Lehet bizonyos készülékeknél hangos, de én elég nehezen tudok hangot kicsikarni belőle.

    (#1897) MarKoo Nem lehet hogy hibás darabot fogtál ki? Néhány első szériát visszahivtak gyenge akkuidő miatt, amit leirtál nem tűnik normálisnak (esetleg akkor lenne normális ha nagyon sokat nyomogattad volna a telefont az alatt a 8 ora alatt, vagy a Portable Hotspot opció be volt kapcsolva, vagy esetleg valami app állandóan frissül a háttérben, vagy gyenge volt a hálózat). Én ma reggel töltöttem fel a telefont, 20%-on volt (az alá nem igazán hagyom hogy merüljön), 2.5 nap teljes használatot és kb 5 óra ébrenlétet irt utolsó feltöltés óta (ebben volt játék, net, youtube, facebook, app store-ban nézelődés, stb.).

Új hozzászólás Aktív témák