Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #100279 üzenetére

    Ahogy mondod. Utáltam LANozni járni, mert az első nap mindig a háló belövéséről szólt, és arról, hogy legalább egy embert nem lát majd a háló, és akkor vele lehet plusz emberezni.
    Ezért volt jó mikor itt a faluban toltuk össze a gépeket, mert a pluszember (akinek a gépét nem látta a többi) hazament.

    Na meg a mésik, hogy chipset és chipset között mekkora különbség volt. Emlékszem, hogy nekem volt egy 366-osom amit lecseréltem egy 466-osra de mivel az még gagyibb alaplapban volt ezért a 466-os nem nagyon érződött gyorsabbnak. Aztán az egyik kollegámnak (diákmeló) elvileg 366-osoa volt., Elmentem hozzá, és leesett az állam, hogy a 466-osa toronymagasan verte az én 466-osomat, miközben a VGA-nk meg ugyanolyan volt, és neki "csak" 128MB RAMja volt nem 192 mint nekem. Jah, neki egy csúcs Abit lapja volt. Akkor határoztam el, hogy márkás lap lesz a következő.

    Emlékszem, hogy a Red Alert 2-ben a rules.ini-ben írtuk át mindennek a mozgási sebességét és a készülési idejét, ugyanis pár egységtől úgy be tudod lassulni game, hogy 2-3 óráig tartott egy sima 1v1 is.
    A legjobb az volt, mikor hálóban játszottunk két eltérő sebességű gépnél, é akkor a gyorsabb gépen lerohant az ellenfél és kinyírt, nyert, a lassabb gépen még csak akkor ért oda a sereg, a támadást meg visszavertem és szintén nyertem xD

    na meg a Windowsok is sokkal stabilabbak. Emlékszem, hogy a Win98-at átlagban 1-2 havonta valamiért újra kellett rakjam, imádott összeomlani, megdögleni. A Win ME már sokkal jobban bírta de még az XP is képes volt dögleni azért.
    A mostani Win10-em 2021 márciusi install, előtte Win7 volt, amit kétszer kellett újra rakjak 2009-2021 között egyszer teljes gépcsere okán 2014-ben, egyszer meg azért mert SSD-re került a rendszer HDD-ről.
    De más is így lehet vele, mert régen (Win98-ME-XP-s idők) szinte nem telt el hét, hogy legalább egy helyre ne hívtak volna rendszert újrarakni, most meg? 3-6 havonta ha egy eset van, és sok estben ott valami más gubanc is van.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák