Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz opr #102631 üzenetére

    Bátyámnál hegyekben állnak a Hifi cuccok, dekkek, erősítők, lejátszók, sony, akai stb annyira nem kell senkinek hogy dobják ki tonnaszám ő meg szedi össze eszement módon de nem adja el őket.
    Oké túlárazott cuccokat felrakják az emberek vaterára soktizenezerért de veszi is valaki? Mert árulni lehet akár mennyiért ha nem veszi senki.
    Gethoblaster is van pár, de ennyi idősen (30-40 évesek) egyik sem szól jól mindbe cserés a hangszóró (konkrétan elporlad, ragasztás is elenged). Nyilván javítható olcsón nem típusazonos alkatrészekből ha valakinek van rá igénye.
    Nekem még siemens volt (rm 840) azaz kettő is és nem hiszem hogy pár ezernél többet érne, mindkettő megvan bátyám garázsában még szól is az egyik.
    Ugyan az van mint az összes tömeggyártott retró cuccal. Akinek kell mert használni akarja az elmegy kukázik egyet, aki gyűjtő az meg megveszi baromi drágán. Én többre tartom a karcosabb kukás darabokat mert azokat nem félek használni hogy tönkremennek. Nézegesse a fene. A ritkábbakért kérhetnek amit akarnak ha van rá igény és meg is veszi valaki.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák