Új hozzászólás Aktív témák

  • mancer7151

    tag

    válasz BiP #103254 üzenetére

    Szakmai tanács. Mindegyőtök ismeri azt, hogy gépet intéztel xy-nak, összerakod becsülettel, szétherélt win hogy ne updateljen rommá, ne telemetriázzon, office, lejátszók, codecek, böngészők bővitményekkel, adblockok. Esetleg kiirtad az 4 millió fényképet amit sose néz meg senki többet mert az fontos. Odaviszed, jujdeszép, gyorstalpaló ccleanerhez, defragglerhez, elmondani hogy ami olyan menteni pendrivera. Utána úgy sz*rják telibe a jótanácsokat ahogy van és jön a "kiirt valamit a gép", vagy a "lassú". mehetsz csokiért jobb esetben nem hozod el szívni vele 2 napot. Ezért nem csinálom már senkinek.

    Kinézni gépet oké még meg is rendelem ismikkel olcsóbban. Feltelepitem pár vackot beállitva és ott a vége. tanulja meg ha akarja. Egy ideig anno nem értettem a boltosokat hogy mér csapnak fel egy win-t és vigyék a fenébe, aztán megértettem. Jó ideig megcsináltam a fentieket aztán már én se.

    Csalók elszaporodtak, heti 1-2 számot tiltok rövid google után. Év elején 2x sikerült beleszaladnom csalóba és bukni használt cuccon pedig vigyázok erre is.

    Ui: volt acer aspire, lenovo körülöttem cégben, sose volt gond velük mert lett velük törődve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák