Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Alusky #106148 üzenetére

    Nálunk nem volt ilyen laza a dolog, de megoldottam :)
    Igazolatlan óráim kilencedikben volt 32db május végefelé, az ofő rendes volt, átírta 28-ra azzal, hogy ha esteleg lenne még egy dobásom, akkor se legyen egyből gameover. A valós igazoltlanjaim száma ennek kb a kétszerese lehetett. Pl 3 hétig nem jártam egyik angol órára sem, de pont helyettesítő tanár volt végig akinek fel sem tűnt a dolog. Ott 12 óra extrát máris összeszedhettem volna.
    Tizedikben a hétfő úgy nézett ki, hogy dupla tesi ora 5-6 és hetedik órának egy Biosz. na arra sosem jártam, mert haveroméknak a két tesi után vége volt a napnak, és gyakran leugrottam hozzá valamit gépezni (szereltünk, játszottunk, programot cseréltünk stb) és hát a Biosz óra rossz helyen volt. Évvégi nagy matek felmérő második órában lett volna, első óra végén a padtársam "rosszul lett" saját hatáskörben hazakísértem (közben meg a barátnőmhöz - aki szintén lógott, igaz igazoltan - ugrottunk fel piálni :D fényes nappal). Itt két szerencsém volt, az egyik h vidéki volt a srác, és be tudtam adni az ofőnek, hogy mire visszaértem a városba már nem lett volna értelme visszajönnöm a suliba.

    Nos nekünk az osdztályfőnöki óra ennél jóval szerencsétlenebb volt : mivel az ofőnk volt a matek és az info tanárunk is egyben, úgy gondolta, hogy remek lehetőség mindezekből az órákból is matek órát csinálni (az volt a kedvence), úgyhogy gyakran nézett ki úgy az ofő óra, hogy amit kellett 5-10 percben gyorsan megbeszéltük és "vegyétek elő a feladatgyűjteményt". Ezért szerettem a tizenkettediket ott a szalcsi, meg az éretségi meg egyebek miatt már gyakran teljes ofő órák voltak. (meg olykor kirándulások előtt is). De egyébként minden info és matekóra és az ofő órák is matekórák voltak. A heti 5 matek és 4 info + 1db ofő mind matek lett, savanyúan vicceltünk is vele, hogy matekszakosok vagyunk valójában.
    Ez tizenkettedikben március elején bosszulta meg magát, amikor írtunk egy próbavizsgát infóból és csak ketten voltunk az osztályban akinek nem lett volna egyes. Az ofő totál kétségbeesett, hogy infós osztály 2 hónappal az érettségi és a külön szakmai vizsga előtt még az elsős anyagot sem vágja. Na akkor lett annyi infó óránk... (sajnos sok nem gép mellett).

    #106150 Alusky :
    nekünk középsuliba két csaj volt aki úgy érkezett, hogy már kiróbálták (pont az osztály két talán legjobb csaja). Aztán akadtak akik 9-10edikben kiestek azoknál előfordult, hogy érettségi idejére már bruttósítva voltak, de akkor már nem jártak a suliba, és rejtett erőforrások voltak. Persze tizenkettedikre a csajok bő 3/4-e már legalább élőben látott vagy fogott ... és nem kilincset, a fele már túl is volt a dolgokon, de terhes senki sem lett. :) A fiúknál ez az arány erősen másabb volt, hárman voltunk akik igazoltan voltak addigra nővel, meg még 2-3 emberke ilyen olyan tapasztalattal, ami még ígyis a fiúk kisebbik felét jelentette.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák