Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #115414 üzenetére

    írtam róla nemrégiben, hogy Debrecenben is megugrottak az árak a BMW és az akkugyárak bejelentésével, miközben a kaja sem lett olcsóbb, ugyanakkor ha fizetésről van szó, akkor Borsod meg Szabolcs a mérce most is.

    Lehet, hogy valamennyivel több embert kellene felvenni, de nem számít, ha nem hagyja ott félév múlva az első szembejövő ajánlatra, aminek nem nehéz jobbnak lennie (nem feltétlenül csak a pénzre gondolok).
    De tulajdonképp most is ugyanarról beszélünk, csak a "nem szivatják a legjobban" lefedi a "körülmények"et.

    Itt a faluban a '90-es évek végén nagy divat volt (valami) nyugdíj csalás, akkoriban rengetegen nyugdíjba mentek 40-45-50 évesen, sokszor eléggé jó nyugdíjakkal. Ez a réteg az aki most van kb nyugdíjaskorban, de már 25 éves nyugdíjas, és ők hiszik el a legkevésbé, hogy valami nem stimmel az országban. Ők azok akik nagy autóikkal fel alá furikáznak, itt-ott megjelennek osztani az észt, ha két szalmaszálat keresztbetesz, mondjuk unalmában fusizik, akkor meg : "nízd meg fiam én nyugdíasan is megcsinálom, bezzeg ezek a mai fiatalok..." és érvelni sem tudsz, mert az ő gyerekeik is boldogulnak "a lányom is kapott tőlünk egy szép házat nászajándékként és lám, azóta is boldogul" vagy "10 éve kint vannak már nyugat európában, nem panaszkodnak", meg különben is ő az idősebb, megmondja a tutit aztán "ezt így kell csinálni, mehetel ídös fijjam".

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák