Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz cidalain #115440 üzenetére

    Én már hagyományosan telefonon nem túl sokat beszélek, inkább csak olyanokkal akikkel ritkán és keveset beszélek, a többiekkel különféle voip hanghívások. havi 100 perc is too much nekem.

    Én meg kaptam céges lapost, örültem, hogy de jó... aztán kiderült, hogy mert az az elképzelés, hogy ugyanannyiért otthon is dolgozzak. Egy darabig csináltam, aztán valahogy egyre sűrűbben bent felejtődött a gép.

    HO : Tényleg bonyolult téma, de a cégeknek szerintem még úgyis megérheti, ha beleszáll a villanyszámládba fűtésedbe, mert ha csak nem egy korszerű irodaházat használ, akkor annak a rezsije (és bérletidíja) kevesebb lehet mint X százalékot állnia dolgozó rezsiéből, és a teljes bejárási támogatás is a szebben maradhat. Ennek mondjuk a rosszabb fajtája (céges szempontból) a hibrid HO, ahol heti 1-2 nap HO van vagy fordítva, de az irodát fent kell tartani.
    "Ha otthon HO munkaidő alatt megvág az áram, átesel a szennyeskosáron az munkahelyi baleset?" - egyértelműen. Pláne amellett, hogy munkába járás vagy hazamenés soráni baleset is munkahelyi baleset. Cserébe ez kiesik.

    Arról nem is beszélve, hogy ha a reggeli csúcsforgalomból csak azok kiesnek akik HO-ra terelhetők, már kisebb a dugó, gyorsabban beérnek az emberek a munkahelyükre, és nekik is több idejük marad.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák