Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz #90933760 #21996 üzenetére

    Akkor hiteles az összehasonlítás, ha mindennek az újkori bevezető árát nézed. 2006februárban dominoval már 30k volt a k700. De te a mostani telefonok újkori "bevezető" árát akarod összehasonlítani egy kifutó árazású 2004es telefonnal. Nekem ez sehogy nem áll össze.

    2004ben mpx200am volt, arra még raktam wm6ot, meg volt win 6.5 telefonom is(asus m530w), de amint lehetett váltottam androidra, 2.0 óta az van(2008 talán), mert egyszerűen jobb. ebben a szegmensben, almás meg itthon túl drága.
    Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, amikor tanultam érdekesnek találtam, bár hozzá kell tenni az emberek mentalitásától függ elsősorban, hogy mikor nyitnak új technológia felé, ezt aláírom. Csak ne úgy próbáld megmagyarázni, amibe könnyű belekötni.

    supreme: nekem karácsony óta van rn2prime, (akkor már lehetett kapni rn3-at), de most néztem, hogy lehet kapni redmi note 4-et. szűk félév a modellváltási ciklus. brutális. ÉS hát igen, mellett a minőség minimum azonos egy LG, samsunggal, csak hát a különbség árban minimum egy kategória.

    [ Szerkesztve ]

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák