Új hozzászólás Aktív témák

  • XmoD

    aktív tag

    Kezd elegem lenni az itteni hirdetésből. Eladtam egy kártyát, még mindig ott van jegelve a hirdetés mert elvileg ma jár le a 3 nap garancia és addig nem zárom. Felhív ma a vevő, elég érdekes hangnemben "Gond van a kártyával, szaggat a fiamnak az Assasin Cred (tudja a tököm melyik része)." Átbeszéljük a dolgot, milyen driver, milyen játékkal használtam(TF2 1680x1050 med felbontás, persze ésszerű keretek között élvezhető volt), stb.

    Eladás előtt kapott furmark-ból kb 3 órát tesztelve, képekkel illusztrálva.

    Nem bírta felfogni h. a játékbeli szaggatás valszeg "kompatibilitási" (user error: nem nézem meg mit veszek csak 4gb ram legyen benne) amire nem vállaltam gart. Erre jött a rejtett hibákkal.

    A beszélgetés úgy zárult le h. majd még keresni fog. Nem sok kellet az illető meleg éghajlatra való küldéséhez(de paraszt nem vagyok)

    A másik szintén HA vásárlónak eladott (garanciás) lap után még adjak lifetime supportot h. mit és hova kössön ? És akkor még ajándékba adok neki hozzá kábeleket és 2 db sff házat.

    A kérdés ott merül fel bennem h. Én vagyok a kötsög( igen szándékosan ts-el írva) h. olyat adtam el neki ami nem felel meg az igényeinek? Vagy azért mert user error esete forog fent és nem adok neki kellő supportot?

    PS.:

    Sorry a kifakadásért, de egyre jobban kezd elk+rvulni az egész itt. Szeretek itt adni-venni, de már válogatok a vevőben mert nincs kedvem a terhüket is nekem cipelni a sajátom melett.

Új hozzászólás Aktív témák