Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz 8th #55215 üzenetére

    Én is sokat tanultam a mesterektől - a mit hogyan NE csináljunk kategóriában.
    Volt, hogy este 10-kor végeztem munkával, sötétben kimentem a házhoz amit építtettünk és miután végigmentem elemlámpával ott helyben felhívtam a generál kivitelezőt, hogy toll és papír és mondom holnap mit bontanak és csinálnak újra. 1 boltív, egy félkész belső fal, egy áthidaló. Persze reggel ment az anyázás a két kőművestől, én meg kimentem és tök kedvesen ott helyben elkezdtem megmutogatni hogy az a fal 20 cm-el balra van, az áthidaló 18 cm-el magasabban - az ablak bele már meg volt rendelve! - és a boltívet már a rómaiak sem így építették, az csinálja ma újra a jobb oldalit aki tegnap a bal oldalit csinálta mert az meg is fog maradni.
    A műszaki ellenőr meg félrehívva kapott egy emelt hangú lebaszást, hogy ha még egy ilyet meglátok repülnek. Utána is volt pár vita, de sokkal kevesebb és kisebb dolgokban.
    A villany nem akadály, én csináltam és 17 éve minden ok. Papírt kértem ismerős szerelőtől, mert ahhoz már akkor is csak engedéllyel lehetett, meg a rákötéshez a kábelezést csinálta meg 60000-ért. Régi szép idők, ma meg kb. ennyi a kiszállás...
    A gáz és pl. kazán az igen, de hát az élet nem játék amihez nem értek azt meghagyom másnak.

    [ Szerkesztve ]

    Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

Új hozzászólás Aktív témák