Új hozzászólás Aktív témák

  • cof

    veterán

    válasz tope #56739 üzenetére

    Egyszer már én is megjártam itt, úgy 5 éve akkor lehúztak 3500 Ft-al. Nem csak engem vertek át, már nem emlékszem melyik topikban panaszoltam el a bánatom, de több tag is érintett volt, aztán írt valaki, hogy tegyek én is feljelentést... Hát mondom, hogy köszi de nincs kedvem ezzel foglalkozni, ha netán az ügyben a bíróságra behívnának tanúnak stb. Annyit nem ér az egész, van egy 5000 Ft-os határ nálam, az vesszen ha úgy van, de 40000 Ft-ot kizárt, hogy utaltam volna előre, esetleg PayPal-al.

    Igazából a pozitív sem számít önmagában sokat, az is fontos, hogy kitől kapta, mert fel lehet építeni egy kamuprofilt szerintem csendben, akár párhuzamosan pár hónap alatt, csak a baj az, hogy ha látszik, hogy sok a csendes tag, vagy újonc értékelés, esetleg becsúsztat 1-2 magasabb rangú tagot, de én már leszoktam a ha-ról régen, vateráról még előbb, drága is meg minden.

    Az OTP-s bakiról én semmi friss hírt nem olvasok, elvileg 2 hete volt a hiba, és már javították, persze ettől még lehetnek lokális problémák, de szerintem írnának róla azért, vagy ki tudja...

    2 cikk az OTP-s hibáról: [link] [link]

    Meg itt a fenti esetben, egy screenshot-ot meddig tart csinálni, pár másodperc, mondani meg lehet bármit.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Új hozzászólás Aktív témák