Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz #89309696 #61308 üzenetére

    "A brand gépet úgy kell venni, hogy nem fogsz belenyúlni utána. Előre gondolva 1-2 évvel. Ha kiöregszik csere. Ha bővíteni meg piszkálni akarod azt sima PC-nek hívják."

    Pont ezért mondtam, hogy egyesíti a laptop (nem lehet bővíteni) és az asztali gép (nem lehet hordozni könnyen) összes hátrányát. Na meg ezért vagyok úgy vele, hogy egy azonos képességű sima PC-hez képest csak akkor választanám ha 20-30%al olcsóbb annál.

    Zoltánnak van most brand gépe, persze megvette 15 ért, mikor 30-at szánt a gépre, és az ugyanilyenek nem brandban is 15 körül mentek. Most szereztem bele neki 8GB RAMot, meg kell neki majd bele SSD, a VGAja annyit nem ér mint az én prociba integráltam (Intel HD Graphics 4600), meg jobb proci kéne neki (a házzal összetákolt passzív hűtőrendszer és a válogatós bios miatt hiába van az adott platformon jobb proci fillérekért, erről le kell beszéljem), de pl a tápcsere (jobb VGAhoz) is ki van zárva ... Végül rákölti azt a pénzt amit eredetileg kelleztt volna rászánnia, csak mivel brand gép, sokkal több szívás lesz ez nekem, és garantálom h neki meg anyagilag lesz az...

    Már nem először (hanem sokadjára) szívok azzal, hogy brand gépet bővíteni kellene, de nemigazán lehet.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák