Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz tope #83043 üzenetére

    Pedig sajnos vannak ilyenek.

    Oh, a topic hasábjain talán meséltem már Feri haveromról, akinek egész jól menő vállalkozása volt, még nem találkozott az asszonnyal, akinek köszönhetően most 4+ Milla hitellel van a nyakán, és alkalmazottként dolgozik.
    Na, tavaly decemberben kért tőlem 30 ezret. Aztán ugye jött, hogy előbb februárban kapom vissza, majd tavasszal, nyár elején szeptemberre lett ígérve mert költözni kell meg ez meg az. Aztán szept elején szept közepére (ezt már a nője írta nekem facebookon).
    Na most szombaton összefutottam velük, és feldobtam, hogy kéne vissza a 30... erre benyögi egy közös ismerősünk nevét (továbbiakban Z) hogy ő átvállalta a tartozásukat, és én Z-t keresem majd ez ügyben. WTF? Francért nem tudtam én erről? miért nem lettem megkérdezve???
    Z-nél ugyanis az asszony épp minden órás, bármelyik pillanatban megszülethet az első kislánya, és hát az ilyenkor szokásos kiadások közepette senkinek sem hiányzik a másik 30 ezres tartozását kifizetni.
    Na, másnap ráírtam Z-re aki meglepődve közölte, hogy Feriék megkörnyékezték az ötlettel, hogy vállalja át a dolgot, de abszolút nem lett lebeszélve, SŐT... Na mindegy, Z úgy döntött, hogy akkor kifizeti nekem ő a tartozást. November-December két részletben.
    Ezzel Feri bármennyire is sok éven át az egyik legjobb barátom volt, elérte, hogy többé egy petákot se kapjon kölcsön, eljátszotta barátnőm és az én jóindulatomat is. Az már csak bónusz a történetben, hogy Ferinek pedig tartania kell egy bizonyos színvonalat, mert ha az nincs meg, akkor nője azonnal szívfájdalom nélkül kirúgja - ha lesz olyan akkor akár - a saját lakásából is, mert erre már láttunk precedenst a múltban. De Feri nem akar felébredni...

    Feri az konkrétan ezért nyújtózkodik sokkal tovább mint a takarója ér...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák