Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz opr #84621 üzenetére

    Hm, igaz, hogy személyesen alig ismerjük egymást, de azt hittem azért sejted, hogy okosan csinálom. ;)
    Jó ideig csináltam ezt (különösen 2016-2020 között) csak aztán rájöttem, hogy a nagy szinten tartásban (pláne ha váratlanul kiderült, hogy hajnalozós a buli - korábban pont emiatt nem csináltam, mert hajnalozásra volt designolva) akkor a nagy szinten tartásból csúnya elcsúszás lehet, de akár utolsó buszig is, főleg ha pár töményezős kedvű haver is megjelenik.

    A fent említett időszakban gyakran előfordult, hogy vagy a Déry téren (ahol egy idő után a rendőri jelenlét miatt konkrétan a belső zsebemből kellett igyak XD) , vagy a cél objektumhoz jóval közelebb 1-2 haverral és akkori barátosnémmal 1-2-3 üveggel (társaság mérettől függően) bealapoztunk mielőtt bementünk a célobjektumba. Ekkoriban történt, hogy Réka nem egyszer szájfénnyel nyitotta a bort, és hasonló örök emlékű dolgok. :) (korábban Szegeden cipősarokkal is láttam hasonlót egy csajtól)

    Mostani barátnőmmel tökélyre fejlesztettük a dolgot, egy általam megnevezni nem kívánt Deberceni kocsmába, két évig jártunk úgy heti 2-3-4 alkalommal, (főleg télen sokat), hogy bementünk a műveleti területre, kikértünk 1-1 kólát, majd a táskából/belső zsebből a kólába pedig ütemesen szépen bor került. Napi 1-2 kólától mi mindig a legvidámabban távoztunk (jellemzően a kora esti órákban), az egyik közeli kisutcában pedig készült a "borospincénk" ami egy rakás üres borosüveget jelentett, gondosan elhelyezve.
    A sors poénja, hogy azért választottam azt a helyet, mondván ha elkapnak és kitiltanak, akkor sem számít, ehhez képest ma már a második számú törzshelyem, ha lemegyek a tulaj személyesen üdvözöl, van saját borom (amiből csak nekem csinálja a VBK-t), saját hitelszámlám ha kellene (még sosem használtam, de többször mondta a tulaj h van hitelem ha gondolom), külön ottani baráti társaságom, és ma már nehezen tudok elképzelni egy hétvégét, anélkül, hogy be ne ugorjunk oda, legalább futólag.

    Ha már alapozás, akkor van még egy történetem :
    Volt egy kliensem akinek gyakran telepítgettem a gépét. Általában jól fizetett, és olykor borral is kínált. Barak cimborám. Egyik este beugrottam bul ielőtt hozzá, elvégeztem amit kellett, majd házi borral kínált. Olyan volt h megfogta a pohár oldalát (bitangul száraz volt), na öntött egyet Megittam, öntött még egyet, megittam, majd a harmadiknál vissza szédültem a székre öntött még. Utána nagy nehezen elindultam tőle, tél volt, esett a hó... eltaláltam a kedvenc helyemre, ahol a pultnál erősen borízű hangon kértem egy 4/1-es VBK-t meg fél liter vizet. Ezutóbbit lehúztam, majd a VBK-t 45 percig őrizgettem, mire inni mertem belőle, mert éreztem h ha hamarabb iszok akkor baj lesz... ez meg egy túl jól sikerült alapozás volt, de az estét nagyon olcsón megúsztam :) (2008ban történt még)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák