Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #99499 üzenetére

    "végre valaki úgy írja, hogy dirrel-durral, nem dérrel-durral :)" - hát mert ezt így kell mondani :D

    nem tudom, ahol én jártam mindenhol havi fizu volt (Ausztria, Németország), bár Angláiban sok helyen most is heti fizu van. Én itthon dolgoztam egy helyen heti fizu rendszerben, én szerettem, valahogy jobban be tudtam osztani mint a havi fizut :)
    Persze, hogy nem a legokosabbak. Itt a legnagyobb baj az, hogy fogalmuk sincs, hogy meddig lehet nyújtózkodni, meg mi az amit lehet, és mi az amit nem. Ha pl adósságaim vannak meg otthon vár az asszony, akkor nem rohanok el fizunapon prostihoz, és társai. Amikor az "ennyi élvezet nekem is jár"nál tartanak, akkor azt nézik a pillanatnyi anyagi helyzetük mit enged meg és nem azt, hogy mi reális, illetve sokszor a járulékos költségeknek utána sem számolnak.
    Volt pl egy csaj a legutóbbi külföldi munkahelyen, aki miután lehúzta a napi 10 órát átment egy másik melóhelyre melózni még 4 órában. Mivel ő régebben volt cégnél mint mi, amúgyis vagy 30%-al többet keresett, és emellé még másik munkahely is, azt számoltam ft-ban a havi netto 1,8-2 milla biztos megvolt neki mindennel együtt. Ehhez képest gyalog járt stb. Már épp kezdtem törni a fejemet, hogy mi lehet? Drog, szerencsejáték? Brutálisan bedőlt hitel? Mert itt tuti van valami a háttérben... Amikor hallottam, hogy másnak mesélte, hogy a két napja vett 2 ezer eurós bőrfotelt a nappaliba a macska lerendezte és lehet kidobni. Kicsit néztem.

    dikácsolós cigi : eredetileg a pattintóst hívták így bizonyos alsóbb szegmens beli elemek, de manapság már a elfbar, és az különféle hevítőrudas cuccok is "dikácsolós" cigi.

    #99497 BiP : El is felejtettem, hogy lett belőle def ed. Lehet tényleg rá kéne néznem :D GTA3 nekem nagyon kellemes emlék (az időszak is jó volt mikor játszottam az életemben, meg maga játék is remek lett).
    Telefonon nem ... telefonon nem játszok (pedig lehetne amúgy, a hardver bőven megvan hozzá). Arra van az asztali gép, jó nagy monitorral, sokmagos jó CPUval, 32GB RAMmal, és egy kisebb sereg VGAval :D

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák