Új hozzászólás Aktív témák

  • Jancsi

    tag

    válasz sagesz93 #155176 üzenetére

    A Realtek nem különösebben informatív oldala alapján a csak a tokozás az eltérés RTL8812BU (TFBGA 6.5x6.5mm) RTL8812AU (QFN-76)
    1-2 éve vettem egy ilyet, azóta sem jöttem rá mire jó az oldalán a gomb. Backup megoldásnak jó, vagy amíg ki nem húzod a kábelt az új lakásban. Nagyobb távolságra a gyári antennáival nem igazán alkalmas. Ellenben a gyári antennák minimális forrasztási rutinnal is cserélhetőek. Sajnos a házról szétszedés közben leszakadnak a fülek, így össze kell utána ragasztani, vagy húzni egy gyorskötözővel.

    Gyorsan előtúrtam és csináltam egy tesztet (csak 5GHz-en), a lakás a '70-es években épülhetett kicsi tömör téglákból, kb 5,5*7m, le lett túl méretarányos.
    [kép]
    Egy Teclast F5-ba dugtam USB OTG kábellel, ami csak 2.0-s volt. A teszt annyiból állt, hogy windows file share-el töltöttem le egy állományt a routerről és néztem a sebességet. Router: Newifi 3
    A noti beépített megoldásánál jóval erősebb, 5m-re 3 vékonyabb falon még átment, ha minden közel merőleges volt rá, ha szögben álltak akkor már megszakadt.

    A belseje:
    [kép]
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák