Új hozzászólás Aktív témák

  • Rinocerosz

    senior tag

    válasz tacsk0 #6190 üzenetére

    Igazából az iPhoneok nagyon jó telefonok már csak az iOS miatt is. Alapvetően minden területen megállják a helyüket. Viszont az ára az nevetséges, ami nem feltétel az apple hibája, de nálunk bizony iszonyat drága.
    Azt is érdemes figyelembe venni, hogy iPhoneknál rendre kevesebbet kapsz ugyan azért a pénzért (Pl: tárhely). Hibák pedig ott is vannak bőven. A fájlok mozgatása/kezelése is macerásabb... nekem ebben egyszerűen kevés az iPhone.

    Közben samungnál egy Galaxy s20FE nem sokkal marad el a Galaxy s20/s20+ tól... ha egyáltalán elmarad. Az ára pedig lényegesen barátibb. Én az S4 óta csak samsung telefont veszek... az életben nem fordult elő, hogy nem tudtak volna elérni vagy nem tudtam volna telefonálni, de soha. Most az s20 is... hát egyszerűen jó, az elején voltak melegedési gondok, de most 2-3 órás út navigálva és vezeték nélküli töltővel töltve meg se kottyant neki... légkondi se ment.
    Itt is úgy látom inkább a Telekomosoknál van a hiba...
    Szóval aki szerencsétlenebb volt és kifogott egy hibás darabot az persze frusztrált és mérges, de jó pár millió ember elégedett.

Új hozzászólás Aktív témák