Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Na, gazdagabb lettem egy félig meddig ide illő storyval.

    Még karácsony előtt találtam vevőt jó áron a gépemre, ezért megdumáltam h eladom neki, megállapodtunk, hogy január 4-én leszállítom neki a gépet, azt mondta h neki ez így megfelel.
    Tervben volt, hogy tegnap megyek Zoltánhoz, HDD csere, minden is újrarakása, némi vendégség, aztán este 8ra haza.

    Ez volt így az alap, de Zoltán délután lemondta. Nem csak ő, hanem a gépem tuti vevője is, hogy jajj bocs, találtam közben tuti áron azonnal elvihető gépet. Szemetet vett drágán. Már látom, hogy ez a szál nem ért itt véget.

    Na, akkor a nyugodt este jegyében lettem volna, de Miki szomszéd áthívott, hogy valami nem stimmel a VGAval mert a driver nem jó... Volt is vele szívás rendesen, mert az illesztő profgram elvileg rendben volt, miközben minden játék arra panaszkodott h rakjuk fel a drivert (HD6670). Már már ott tartottam, hogy átviszem neki a HD6870-esemet és a gyári lemezével feltelepítem aztán megállapodunk, mikor ismét említette, hogy ő továbbra is nagyon záros határidpn belül cserélné a gépet. (Core I3 550,4GB RAM, HD6670, 250GB HDD). MIkor először mondta 80-at mondott, azzal h majd visszatérünk rá (írtam is akkor össze valamit, de ez úgy elmaradt).
    Na most azt mondta, hogy ennél kevesebb lenne rá, de kéne valami jó gép. Villanykörte a fejem felett, hát a vevőm visszalépett a gépet el kéne adni, itt meg egy falnyira a vevő, adjuk el neki. Végül abban maradtunk, hogy akkor az üzletet hétfőn nyélbe ütjük. Ezzel a lendülettel egy fillért sem kértem tőle, pláne, hogy gykorlatilag meg sem oldottam a problémát (omega driver nincs, amúgy a win szerint midnen rendben van, csak nem fut vele semmi, Win-t nem akartam újrarakni).
    Na, ma este benyögi, hogy akkor az új géppel kapcsolatban kéne segítenem, mert kinézett és le is tárgyalt egy gépet (Athlon FX6300, 14GB RAM (ez hogy? 8+4+2?), 1050Ti VGA) gépre megalkudott, de menjek már el vele (10km). Felvilágosítottam, hogy az én gépemmel jobban járna, és csöppet közelebb is van, és egészen minimálisan még a megbeszélt árból is hajlandó vagyok engedni. Hát nem, mert jajj ő már megígérte meg ez azonnal gép ... mondtam neki, hogy OK, de nem lesz ingyen. Erre jön a carrot on the stick, hogy de tulajdonképp lehet, hogy majd az én gépem is kell neki (ami jobb mint ez amit most megakar venni) mert majd lehet, hogy a két gépből csinálna egyet stb ... majd 1 órával később szól, hogy a vasárnap délutánom lesz elbaszva, nem a szombatom. Hurrá.

    Ami pedig Zoltánt illeti, ez a lemondás nem a dolgok lefújását jelenti, csak azt, hogy ez is valamilyen más időre lett eltolva. Megértem, hogy Szilveszter este nem volt kedve ezzel foglalkozni, de kétségtelenül PRAKTIKUS lett volna. Na mind1.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák