Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    Mi résztulajok vagyunk ott egy vitorlásban. Az úgy néhány ezerből kijön /fő/éj-re mindenféle díjat, meg kopó/fogyó dolgokat beleszámolva. Azért annak van egyfajta varázsa, hogy ott van a strand, ahol kihajítom a horgonyt és lehajtom a fürdőlétrát. :D Fél úton az északi és a déli part közt horgonyozva nem nagyon kell tartanom attól, hogy valaki lenyúlja a cuccaimat amíg fürdök, senkinek a hülyegyereke nem hugyozik mellém (legfeljebb a halaké), és ahelyett, hogy rossz lehúzós helyeken innám a drága vizezett sört, csak benyúlok a hűtőbe és kikapok magamnak egy dobozzal, vagy csapolok egy partyhordóból. A fogyadozó sör után maradt űrt pedig bármelyik környező szőlőhegy tövében kikötve feltölthetem egy demizson borral. :))

    opr: A franciák is így csinálják az alpesi síközpontjaikban. A helyi tulaj leszerződik a helyi irpdával, akikkel leszerződik a magyar iroda, akikkel meg leszerződünk mi. Teljesen érthetetlen, hogy ahhoz képest, hogy milyen sokszereplős a dolog, teljesen barátiak az áraik. Amikor volt az a szerencsétlen baleset egy ott sielő diákcsoporttal, akkor volt tele azzal a net, hogy minek járkálnak ilyen úri helyekre, miért nem jó Szlovákia, Ausztria, vagy akár a hazaiak. De magyarországon egy 2 kilóméteres pályarendszeren:DDD sielek egy hetet annyiért mint ott egy 200-ason, az osztrákoknál meg egy 20 kilóméteresen 1,5x annyiért.

    Rimuru: Szerintem ha nem lóg túl a kereten, akkor a csak vendéglátós teljesen jó. Én annyit úgyis elkajálgattam elkávézgattam, elsörözgettem havi szinten amennyit kaptam rá, és kp-ban valami nettó 5k-t hagytam volna az államkasszában. Az olyanra megy, amire ígyis-úgyis költenék. A másik két "zseb" hacsak nem tudja az ember előre, hogy mire költse, akkor szerintem is fasság. Szüleim mentek el mindíg valami wellnesshotelbe összeveszni, merthogy muszáj már elkölteni azt is ami abban a zsebben van, úgyhogy nekik nem nagyon érte meg a szállászseb. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák