Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    Magamat szívatom a Youtube-al... :O
    A lányomnak van mp3 lejátszós bt kihangosítója. Eddig tök egyszerű volt, mert ami nekem volt zene, abból raktam egy microsd-re, azt betoltam és ment az mp3, ha megunta akkor a rádió, ha ott voltunk együtt, akkor a telefonomat bt-al csatlakoztattam és annak a netjével ment zene és miden ok volt. Én is el voltam mert kedvenc zenék mentek (70-80-90-es évek, magyar és külföldi is vegyesen, meg némi klasszikus).
    De most fordult a kocka, és már saját maga választotta zenéket szeretne a microsd-re... vagy telefon korlátlan nettel (meg a lónak a micsodáját!).
    És itt van a probléma. Kapok Tőle egy csomó linket youtube-ról, és jön az agybaj. Vagy letöltöm egy online konverterrel és a szarráhangosított mp3-akat rakom a régi normális minőségű, hangerejű rippelt zenék mellé és állítgatnia kell a hangerőt, recseg, hullámzik a minőség... de megvagyok fél óra alatt a heti adaggal.
    VAGY normálisan akarom csinálni és az eredeti m4a-t szedem le legjobb minőségben, normalizálom ahol kell -akárhány decibellel, majd átrakom vbr mp3-ba és belehallgatok, hogy nincs-e benne hiba... de ez piszok sok idő +! nem szeretem az ilyen Eilish, Dínoro, Ava Max, Armin van Buuren, Tiesto... "zenéket".
    Kezd a fülem telel lenni a saját lányommal...
    És persze ingyen kell és tegnapra!!!

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák