Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz hcl #26337 üzenetére

    Persze, nyilvan. Igazabol En is ket dolog miatt ragaszkodok hozza ennyire:
    1) Ha valami miatt nincs grafikus kepernyo, mc akkor is van. Es hat, mivel foleg embedded system teruleten dolgoztam az utobbi bo 7 evben... Hat igen, lassan az a ritkabb, amikor van csillivilli ablakkezelo. (Ok, csalok, az utobbi 5 evben win alatt fejlesztek, de fogjuk ra, hogy bsd-alapu rendszerre... Amihez viszont nincs kozvetlen hozzaferes, tehat ez akkor igaz, mikor valami rpi alapu proof of concept-en ugykodom, de akkor is :DDD)
    2) Nosztalgia. Norton commanderes jo kis dos-os 386sx-es idok. Soha ne jojjon vissza, borzalmas volt mai szemmel nezve, de az volt a gyerekkorom, imadtam, es abban a pillanatban, hogy meglatom az mc-t, beugrik a kep, ahogy atjon a haver, es nyomjuk az Ugh!-t, vagy akarmi mast, amit ketten lehetett billentyuzeten. Vagy epp floppykkal telepakolt taskaval tekerunk egyik hazbol a masikba oda-vissza, cserelgetjuk a progikat stb.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák