Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz opr #26752 üzenetére

    Pontosan.
    Nekem is van ilyen haverom a Tibi. Ő is a munkája miatt, három különböző város között ingázik. Erősen asztali gép párti volt, így kezdetben alternatív megoldásokon gondolkoztunk, de hamar beláttuk, hogy három különböző helyen, három különböző gépet realtive napi szinten tartani, ezek között az adatokat szinkronizálni, kész rémálom lenne, és valószínűleg drágább is, mint egy gamer laptop.

    így lett az első gamer laptopja, egy 4th gen I7-es, 960M-el asszem. Büszkén hozta hozzám ,megmutpgatta, majd megversenyeztettük a gépeket, nekem akkor egy I3 4330-asom volt GTX950-el, és hát a sokkal drágább elvileg jobb laptop nemigazán tudta leverni a gépemet, sőt, voltak játékok amikben mögötte végzett (a proci is M-es nem teljes értékű volt).
    Ezekután használta egy ideig boldogan, majd még ki sem fizette teljesen (részletre vette) amikor a GPU megadta magát. A szervízben kiderült, hogy nem cseérlhetp, az egész egybe van forrasztva, teljes belső csere meg annyiba kerülne mintha vesz egy új gépet. Dobott egy hátast és vett egy új gépet.
    Épp tegnap hívott fel, hogy elkéne adni, mert valami erősebbre vágyik (i7-11800H, 24GB RAM, RTX3050, 2TB SSD).

    Na, ő a környezetemben az egyetlen ember, akinél abszolúte indokoltnak látom a laptopot. Sőt, valahol sajnálom is szegényt, mert pont ő gondolkodott alternatív megoldásokon, és most mindenbe belefut, amibe belefuthat.

    ...és pontosan ahogy írod, az esetek 90%-ban pont nem azok veszik akiknek kellene.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák