Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz F.E.K.. #28421 üzenetére

    Egyreszt igen (meg hatalmas szoveg :DDD), masreszt... Vegyuk figyelembe, hogy vagy 4 generacio arra lett nevelve, hogy kepernyon maximum fogyasztod a tartalmat, befolyasod meg arra sincs, hogy mikor nezel valamit. Gyakorlatilag az egyetlen dolog, amire befolyasod van, az a hangero (meg tudod valtani a csatornat es ennyi). Ne felejtsuk el, az 50+ korosztaly az, aki gyakorlatilag mar felnott volt, mire altalanos lett az, hogy van egy haztartasban VHS, ami le tud jatszani. Olyan meg, ami felvenni is tudott... Pfhuh, plane eleinte, csak a leggazdagabbaknal. Es sokan mar attol is feltek, direkt kerestek azt, ami csak lejatszani tudott, olyan szinten ra vannak kondicionalva arra, hogy csak tartalomfogyasztas van.

    Es akkor ezeknek az embereknek egyszercsak konkretan a semmibol, par ev alatt kene szamitogepet kezelni, ami ennek a tokeletes ellentete, ahol te dontod el, milyen kepet az a doboz. Persze, hogy bepanikol meg nem erti meg minden.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák