Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz opr #28424 üzenetére

    A felvevős videó elutasítása - mint a tükrös szív párhuzama - lehet a faluközösség által sikeresen egyénbe sulykolt "csak ki ne tűnjek, csak szerényen!" esete is. Kár, hogy nem büntetik, rengeteg kárt okoz. Kiválóan segíti elő a technikától való távolmaradást is. Mára történetesen átfordult már, mindenki kezében ott a pókhálós lapátteló, de elképesztő, hogy mindig akad valami démonizálni- és kiátkozni való, embertársat lehúzandó, a magyar oktatásban is szépen megjelenik, a mai napig.

    ahol te dontod el, milyen kepet az a doboz.
    Kétségkívül nagy szerepe van, de összetettebbnek érzem a pszichológiáját. Öreg mamák és taták asszimilálódnak simán, mert eszközként tekintenek rá (más kérdés, hogy sokszor nem azok, akik végül előremutató, gondolkodó tagjai lehetnének a közösségnek). Megint mások meg soha nem fognak integrálódni. Az szomorú látvány azért, mikor magány ereszkedik egy öregre és lenne kapcsolat/hasznos hobbi a hálón, értelmet adó, mégsem ér el hozzá.

    (#28426) Pötyi,
    Szerintem az nem azt jelenti, hogy pestises lenne az ember
    A Nagy ÖsztönSzabályKönyv pedig pont ezt mondja ki. Mindig lesz pár hegyi ember, vírushordozó. De így van ez jól. Különben én szívtam már meg párszor egészen emlékezetesen azzal, hogy próbáltam kikerülni a birkaságot. Nem bizonyultam okosabbnak. Nincs egy, nagy, statikus igazság.

Új hozzászólás Aktív témák