Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz szebe #30406 üzenetére

    T60, T500 táccsjai verik az almákat nálam. Nem szubjektív érzékelés. Az, nyilván, de nem marketingrigmusok befolyásolják a tapasztalást, mint sokaknál, úgy értem. Pontos, jól használható, eszköztelen ha úgy tetszik (nem a nyűgjeivel, tulajdonságaival találod szembe magad, csak csinálod általa amit akarsz, nem korlátoz, megbízható) + nem kell kilométereket megtenni, ami tényleg csuklógyilkos (többek között).
    Van, amire a pad, van, amire a point az ideálisabb. Fáradtság, használati pozíció és feladat függvénye. 65%-35% a trackpoint javára részemről. Aki ezt máshogy gondolja és csinálja nem lehet az egyház része és nem ember.

    (#30407) E.Kaufmann, az ökoszisztémájuk, mint előny emlegetése level -1000 emberileg, agyilag. Arra a Véktelen Határok epizódra emlékeztet, mikor eljött a világvége, egy család a maga kis bunkerében meg túlélt, ami aztán olyan jól sikerült, hogy mikor már regenerálódott a világ, újjáépült, őket is körbeépítették, napfény volt, meg hawaii, ezek még mindig ott kuksoltak a szűkös erőforrások szorításában a félsötétben. Ugyanígy kár fulladozni a zárt ökomantrában, a világ összes többi eszközével jóval nagyobb lehetőségei vannak az embernek, pont a kompatibilitás-diverzitás miatt. Az almai valós részt meg nem is vágom igazán, automata szinkronizáció képek frontján? Mert azt ugye semmi más nem tudja 2023-ban. Nah, bah.

Új hozzászólás Aktív témák