Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz KROK640 #33565 üzenetére

    Miért nem kértél egyszerűen csak jelszóvisszaállítást az adott mailre? Ilyen felhasználó esetén bármiféle pluszvarianciára való lehetőség csak növeli a káoszt. Vagy rövidebben: hálót 1 ponton sem adtál neki, csak sokszor halat.

    (#33561) hobizoli, vannak sarokpontok, ahol oda kell lépni. A KRESZ-t sem csak elhadarjuk, meg csak úgy átmegyünk a vizsgán (remélem). A jelszó fontosságát fel kell fogni, fogatni és kész, pont, onnan haladhatunk tovább. Ha nem, akkor nem kötelező részt venni a játékban...

    (#33560) hcl, mert ott aztán se előre, se hátra - nem teljesen. Van egy olyan móka, hogy ismerősöket kell felismerni képről, neveket passzintani hozzájuk egy ~5 elemes listából kiválasztva. El lehet vele lenni egy ideig, tekintve, hogy az 1000-2000 ember közül nincs meg mindenki zsigerileg. Leckének jó - és van, hogy utolsó utáni lehetőségnek is.

    És hát a telefonboltban szívesen beregelték neki Ennyi erővel az alsógatyámban is turkálhatnának öklözőzsírral bevont kacsóval. Valahogy nekem nem adja az ilyen. A többségnek de, és értem, hogy behízelgően/hatásosan meg lehet fejelni a szolgáltatás-mivoltot az ilyennel, de itt az elő példa, hogy miért is nem jó. Persze nagyobb ütőkártya a seggkinyalás, a jövő meg nincs, nem vagyunk mink időutazó kvantumfizikusok, elvégre is!

Új hozzászólás Aktív témák