Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz nakos1212 #33923 üzenetére

    Sajnos a lényeg kerülte el a figyelmedet, pedig külön leírtam neked : Alapvetően most nem is maga a Linux amivel problémám hanem a tisztelt user kör viselkedése. Ez a fizikai rosszullétet okoz nekik ha nem jegyezhetik meg, hogy a Windows szar, noha fele még sosem használta állítólag. Tehát olyasmit szidnak amit nem vagy alig ismernek.
    Na ha én ezt fordítva csinálom, és valamennyi Linuxos tapasztalattal a hátam mögött megjegyzem h nehézkesnek találom a rendszert akkor rögtön hülye vagyok*.
    Na, ez a valós problémám, semmiféle Linux szidalmazásba nem akartam belemenni, mert nem egy rossz rendszer (jujj ide kellett volna írnom h úgy szar ahogy van XD de NEM ÍGY GONDOLOM) , ugyanakkor el nem tudom képzelni, hogy egy átlag otthoni usernek miért lenne jobb mint a Windows.

    Tim82 nagyúr is benézte sajnos, a kommentjéből fakadóan látom, de azt el kell ismernem, hogy a Linuxos ismerőseim valóban nem egy széles csoport, és igen, parancssoros Linuxom van, de nem egyszer láttam grafikust is igen. Célszerű lett volna azt írnod, hogy ha parancssoros a Linuxom akkor olyan mintha a DOS-t akarnám a Win 11-el versenyeztetni, de ezt a ziccert kihagytad.
    A steamdeck pedig valami kézi konzol, ezek számomra kb láthatatlan dolgok. Tudom, maradi vagyok, de játszani, dolgozni, filmezni, youtubeozni, fórumozni ott az asztali PC mindre egyben. Telefonálni, fényképezni, navigálni, esetleg facebookozni, vagy weboldalakat olvasni, e-bookot olvasni, zenét hallgatni nem otthon, meg a telefon.

    * Persze ehhez lassan kezdek hozzászokni, hogy jó magyar szokás szerint aki másképp gondolkodik az egészen biztosan hülye és gonosz, megtapasztaltam már párszor, a leghíresebb talán az volt, amikor 2020 őszén elkezdtem írogatni, hogy az NFT meg a Cripto lehúzás, és pénzmosásra jó, valamint hogy ez a bányászati dolog sem okés, több szempontból sem. Voltam hülye, meg volt savanyú a szőlő, meg nem igaz, hogy nem látom, hogy ez a jövő, aztán az ismerősi körömben is akadtak páran akik a Wall street farkasainak képzelték magukat, aztán mikor lecsengett a buli, akkor hangos felsírások jöttek, meg mélyen ár alatt eladott VGA-k.
    Közös volt mind a fórumos mind a valós életbeli ismerőseimre, hogy amikor elkezdtem kínos kérdéseket feltenni, akkor érdemi válaszok helyek "te ezt nem érted / hülye vagy " stb. válaszokat kaptam, normális érthető magyarázatok helyett, nehogy már végiggondolva végülis ő jöjjön ki hülyének. Azóta is sokan lapítanak, pedig jó lett volna a Magyarországon egy főre jutó Ferrarik számának jelentős megugrásának krónikájáról hallani.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák