Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz KROK640 #33929 üzenetére

    "Persze ehhez lassan kezdek hozzászokni, hogy jó magyar szokás szerint aki másképp gondolkodik az egészen biztosan hülye"
    Tehát mint tudjuk, a kriptopénz hülyeség, a brand gép és a laptop meg az ördög műve ;] Most az egy dolog, hogy a kriptóval mennyien keresték hülyére magukat azok mellett, akik beszívták (mint ahogyan sokan egyéb pénzkeresési módokat is beszívtak), meg hogy "lecsengett" - a divat csengett le, a kriptopiac működik... :D

    @HoaryFox : A dupla NAT mögötti működés nem OS függő... Mindenképpen ilyen jellegű remote desktop kell? Merthogy egy sima RDP (Gnome-éknál most az van) beküldése a hálóra is menne gondolom.

    @aljasvip : "annyit hallottam erről az Alu sapkás cuccról, hogy a modern Android-ba mélyebben bele vannak a Gugli folyamatok "
    LOL, egy nyílt forrású OS-be... :D

    @bambano : Miért néz ki úgy az egész cucc, mint ami renderelt? :D

    @opr : Én most állok át mindenen Debian/Gnome3-ra :D Nem inkább az Ubuntu Nyomityra gondolsz? Bár a stock Gnome3-ra is rakás kiegészítő kell, amíg asztali környezet formája lesz :D De az tuti hogy egy KDE-s Ubuntunál hűvösebb most a proci, meg gyorsabb is az egész. Mondjuk amikor az itt fetrengő minigépre kellett valami, akkor nem vált be, mert ez is használ 3D effekteket...

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák