Új hozzászólás Aktív témák

  • #64791808

    törölt tag

    válasz nullpoint #3400 üzenetére

    Pedig nem teljesen marhaság. Ha egy munkahelyen folyamatosan 100%-ot adsz, és erőn felül teljesítesz, akkor az lesz a standard. Ha csak egyszer megfázol, rossz napod van, elhagy a csajod, stb., és csak 80%-on teljesítesz, akkor azonnal megkapod, hogy lusta disznó vagy és ez meg az miért nincs még készen.

    Persze nem kell átesni a ló túloldalára, de a feladatokat nyugodt tempóban, stresszmentesen érdemes elvégezni. A hiba is kevesebb lesz, és marad tartalék a rendszerben, amire szükség lesz, mert mindig lesz valami extra teendő.

    Az én szemléletem az, hogy a munka legyen korrektül, korrekt idő alatt elvégezve, és járjon mindenki jól. Ahogyan azt a munkaerőt, amelyik nem csinál semmit, kirúgják, úgy azt a munkahelyet, ahol az ember széthajtja magát heti 60 órában és nem kap érte semmit, ott kell hagyni.

    Szerk: olvasom többektől, hogy nem lehet, mert folyamatosan jönnek a feladatok, ha lassítok, elborít. Hm. Ez kinek a problémája? Én is dolgoztam ilyen cégnél, közöltem, hogy ez meg az nincs kész. Hogyhogy???? Nem volt rá idő, a mai napba ennyi fért. Némi szóváltás után eljutottunk oda, hogy ha kívánják, biztos van jobb ember a feladatra. Nem volt. Ennyiben maradtunk.

    A meglátásom az, hogy ez valamennyire személyfüggő is. Akivel amit meg lehet tenni, megteszik. A mostani helyemen én kényelmesen dolgozom napi 7 órát, míg egy kollégám betegre hajtja magát átlag napi 11 órában. Mert ő hagyja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák